Bericht versturen
Thuis

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Automobiel Elektrisch de Productieco van Nanjingstianyi. Ltd

 

                                     China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Gevestigd in 1999, is Nanjing Tianyi (TY) een gespecialiseerde fabrikant van automobiele delen zoals bobines, de reeksen van de ontstekingskabel, isolerende koker en weerstand voor bougie. Individueel gevestigd in Dongping-Industrieterrein van Lishui-Provincie in Nanjing, genieten enkel 10, 0.5 en 1 kilometers vanaf de Internationale Luchthaven van Nanjing Lukou, de Weg van Jiangsu Yanjiang en Ninghang-Weg, TY van geschikte toegang tot belangrijke vervoersnetwerken. 

 

Het bedrijf bezet ongeveer 17.350 vierkante metersgebied en bezit vele geavanceerde faciliteiten. In de fabriek, zijn de workshops voor rubberlaars en gedeeltelijke montage, weerstand, bobine, niet-ontworpen rol en het vormen gevestigd allen.

 

De rubberlaars en gedeeltelijke montageworkshop keurt rubberinjectie het vormen machine goed. Het dagelijkse productievermogen is meer dan 100 duizend geweest. Deze producten worden hoofdzakelijk toegepast in verscheidenheden van auto en motorfietsmotoren.

 

Met plastic injectie het vormen machine in de weerstandsworkshop, kan de dagelijkse capaciteit meer dan 80 duizend bereiken. Deze weerstanden worden hoofdzakelijk gebruikt in het automotoren en systeem van de boilerontsteking.

 

TY produceer autonoom alle componenten van bobine, waarborgmacht met lange levensuur, reusachtige en stabiele prestaties door strikt kwaliteitscontrole in elke werkprocedure. Tegenwoordig, hebben de jaarlijkse productiecapaciteit van bobine en ontstekingskabel 800 duizend 500 duizend respectievelijk reeksen overschreden. 

 

De niet-kaderrol wordt gebruikt voor speciaal type van relais, instrument en meter. Het is in militaire onderneming 10 jaar geweest. Nu is de jaarlijkse output bereikt 100 duizend. 

 

Tegenwoordig, vestigde de fabriek zijn eigen machinaal bewerkend centrum, dat alle vormen voor ons en onze klanten ontwikkelen en kan produceren. Niet alleen kan de productieperiode worden verkort, maar ook kan het bedrijf van hogere efficiency en meer economie genieten. 

 

In het testende centrum, heeft het bedrijf professioneel materiaal om rubberproducten zoals saldo het met hoog voltage van IC, hoge en lage temperatuur het verouderen testdoos, elektronische trek-test apparaten, het meetapparaat van de siliconehardheid, infrarood meetapparaat en zout mistmeetapparaat te testen. de kwaliteit van bobines, zijn er meetapparaten met hoog voltage, het materiaal van de stimulansontsteking en wetenschappelijke apparaten om rolweerstand, inductantie, aantal draaien, isolatie en kortsluiting te testen.

 

TY de uitvoerproducten aan Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Taiwan. Het bedrijf heeft de ISO/TS16949-certificatie overgegaan. In de geest van eerlijkheid, heeft het bedrijf de gunst van klanten gewonnen. In de toekomst, zal het bedrijf blijven vorderen om meer verwezenlijkingen te bereiken.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In April 1999, AutomobielElektrischVerwerkendeCo. vanChangzhouTianyu, werdLtdgevestigd.

 

In Mei 2000, onderzocht hetbedrijfenontwikkeldeonafhankelijk dekabelmet succes van dehoogspanningsontsteking. Delaarswasookgeproduceerdemassa.

 

In November 2000, voltooide hetbedrijfmet succes eenreeksmotorfietsmet vanTaiwanGuangyang de„KYMCO“.

 

In September 2002, ontwikkelde hetbedrijf niet-kadermet succesaanleidinggevenderollen, envoltooide eenreeksmetmilitairefabriek.

 

In Augustus 2007, was deeersteBobinevanPeugeot-reeksuitkwam, wat eenpartijdoorhandelaarswegenszijngoedekwaliteitenprestaties werdgeprijst.

 

In Mei 2010, bewoog hetbedrijf zichaan deindustriëlecluster vanDongping, Lishui, Nanjing, en werdtoenanders genoemd„AutomobielElektrischVerwerkendeCo. vanNanjingTianyi, Ltd“.

 

In December 2012, introduceerde hetbedrijf hetERPbesturingssysteemenverwezenlijkte hetgebruikvanstreepjescode.

 

In Oktober 2013, ging hetbedrijfISO/TS16949 over: decertificatie van2009.

 

In Februari 2014, debedrijfgeïntroduceerdeautomatische hetvullenmateriaalentunneloven. Werd devollediggeautomatiseerdeinkapselingvoorbobineverwezenlijkt.

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : TY

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-5,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Certificaten