Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. 86-025-56612298 wyp2888@vip.126.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
 • China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  TY

 • Aantal werknemers

  10~50

 • Jaarlijkse omzet

  2,000,000-5,000,000

 • Opgericht Jaar

  2007

 • Export pct

  90% - 100%

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-025-56612298

Inleiding

Automobiel Elektrisch de Productieco van Nanjingstianyi. Ltd

 

                                     China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Gevestigd in 1999, is Nanjing Tianyi (TY) een gespecialiseerde fabrikant van automobiele delen zoals bobines, de reeksen van de ontstekingskabel, isolerende koker en weerstand voor bougie. Individueel gevestigd in Dongping-Industrieterrein van Lishui-Provincie in Nanjing, genieten enkel 10, 0.5 en 1 kilometers vanaf de Internationale Luchthaven van Nanjing Lukou, de Weg van Jiangsu Yanjiang en Ninghang-Weg, TY van geschikte toegang tot belangrijke vervoersnetwerken. 

 

Het bedrijf bezet ongeveer 17.350 vierkante metersgebied en bezit vele geavanceerde faciliteiten. In de fabriek, zijn de workshops voor rubberlaars en gedeeltelijke montage, weerstand, bobine, niet-ontworpen rol en het vormen gevestigd allen.

 

De rubberlaars en gedeeltelijke montageworkshop keurt rubberinjectie het vormen machine goed. Het dagelijkse productievermogen is meer dan 100 duizend geweest. Deze producten worden hoofdzakelijk toegepast in verscheidenheden van auto en motorfietsmotoren.

 

Met plastic injectie het vormen machine in de weerstandsworkshop, kan de dagelijkse capaciteit meer dan 80 duizend bereiken. Deze weerstanden worden hoofdzakelijk gebruikt in het automotoren en systeem van de boilerontsteking.

 

TY produceer autonoom alle componenten van bobine, waarborgmacht met lange levensuur, reusachtige en stabiele prestaties door strikt kwaliteitscontrole in elke werkprocedure. Tegenwoordig, hebben de jaarlijkse productiecapaciteit van bobine en ontstekingskabel 800 duizend 500 duizend respectievelijk reeksen overschreden. 

 

De niet-kaderrol wordt gebruikt voor speciaal type van relais, instrument en meter. Het is in militaire onderneming 10 jaar geweest. Nu is de jaarlijkse output bereikt 100 duizend. 

 

Tegenwoordig, vestigde de fabriek zijn eigen machinaal bewerkend centrum, dat alle vormen voor ons en onze klanten ontwikkelen en kan produceren. Niet alleen kan de productieperiode worden verkort, maar ook kan het bedrijf van hogere efficiency en meer economie genieten. 

 

In het testende centrum, heeft het bedrijf professioneel materiaal om rubberproducten zoals saldo het met hoog voltage van IC, hoge en lage temperatuur het verouderen testdoos, elektronische trek-test apparaten, het meetapparaat van de siliconehardheid, infrarood meetapparaat en zout mistmeetapparaat te testen. de kwaliteit van bobines, zijn er meetapparaten met hoog voltage, het materiaal van de stimulansontsteking en wetenschappelijke apparaten om rolweerstand, inductantie, aantal draaien, isolatie en kortsluiting te testen.

 

TY de uitvoerproducten aan Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Taiwan. Het bedrijf heeft de ISO/TS16949-certificatie overgegaan. In de geest van eerlijkheid, heeft het bedrijf de gunst van klanten gewonnen. In de toekomst, zal het bedrijf blijven vorderen om meer verwezenlijkingen te bereiken.

 

 

Geschiedenis

In April 1999, AutomobielElektrischVerwerkendeCo. vanChangzhouTianyu, werdLtdgevestigd.

 

In Mei 2000, onderzocht hetbedrijfenontwikkeldeonafhankelijk dekabelmet succes van dehoogspanningsontsteking. Delaarswasookgeproduceerdemassa.

 

In November 2000, voltooide hetbedrijfmet succes eenreeksmotorfietsmet vanTaiwanGuangyang de„KYMCO“.

 

In September 2002, ontwikkelde hetbedrijf niet-kadermet succesaanleidinggevenderollen, envoltooide eenreeksmetmilitairefabriek.

 

In Augustus 2007, was deeersteBobinevanPeugeot-reeksuitkwam, wat eenpartijdoorhandelaarswegenszijngoedekwaliteitenprestaties werdgeprijst.

 

In Mei 2010, bewoog hetbedrijf zichaan deindustriëlecluster vanDongping, Lishui, Nanjing, en werdtoenanders genoemd„AutomobielElektrischVerwerkendeCo. vanNanjingTianyi, Ltd“.

 

In December 2012, introduceerde hetbedrijf hetERPbesturingssysteemenverwezenlijkte hetgebruikvanstreepjescode.

 

In Oktober 2013, ging hetbedrijfISO/TS16949 over: decertificatie van2009.

 

In Februari 2014, debedrijfgeïntroduceerdeautomatische hetvullenmateriaalentunneloven. Werd devollediggeautomatiseerdeinkapselingvoorbobineverwezenlijkt.

Dienst

Is Automobiel Elektrisch Verwerkende Co. van Nanjingstianyi, Ltd een professioneel bedrijf die autodelen met inbegrip van bougieschakelaar, laars en weerstand, auto/motorfietsbobine, reeks de met hoog voltage van de ontstekingsdraad, frameless aanleidinggevende rol, en hoogspanningsgelijkstroom schakelaar veroorzaken.

 

Hoofdproducten zoals volgend:

1. De reeks van de bougieschakelaar:

     Assemblageschakelaars, schakelaars door directe vulcanisatie

2. De reeks van de bougielaars:

    De rechte laarzen, 90 graad bended laarzen

3. De reeks van de bougieweerstand:

    PBT-weerstanden, PPS weerstanden, EMC weerstanden, ceramische weerstanden

4. Bobinereeks:

    Droge bobine, penbobine

5. Reeks de met hoog voltage van de ontstekingsdraad

6. Frameless aanleidinggevende rol:

    Elektromagnetische aanleidinggevende rol, relaisrol

7. Hoogspanningsgelijkstroom schakelaar

 

Gebaseerd bij professionele technologie en het uitstekende beheer, kunnen wij kwaliteitsproducten en de goede dienst aan onze klanten leveren, die onze voordeel en middelen is, zodat kunnen wij onze klanten controleren en verstrekken de beste producten.

 

Wij hebben een professioneel beheersteam, die de deskundigen in de producten zijn, om betrouwbare gewaarborgde producten en de geschikte en doeltreffende naverkoopdienst te verlenen.

 

Nemend de internationale beheersstrategie als stichting, dringen wij op „eerlijkheid, billijkheid, samenwerking, win-win“ waarden aan. Het verlenen van kwaliteitsproducten en de diensten is altijd de opdracht en de verantwoordelijkheid van ons bedrijf geweest.

 

Doe nu het beste voor een betere toekomst. Om, aan aandeel te creëren, vooruit te gaan, te hopen en te dromen.

Ons Team

China Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Nanjing Tianyi heeft een duidelijke het werkafdeling, een goede geest van de teamsamenwerking, en ononderbroken innovatie. Het bedrijf voert altijd het kwaliteitsbeleid uit „uitstekende kwaliteit nastreven, tevredenstelt de vraag van de klant, concentreert zich bij de voortdurende verbetering, toont de essentie van het bedrijf“. Wij geloven dat de technologie de kern is, en de kwaliteit is de stichting. Wij zien klanten als god. In de geest van eerlijkheid, heeft het bedrijf de gunst van klanten gewonnen. In de toekomst, zal het bedrijf blijven vorderen om meer verwezenlijkingen te krijgen.