Automobiel Elektrisch Verwerkende Co. van Nanjingstianyi, Ltd.

Klant eerst! Kwaliteitsnadruk!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

Certificaat
Van goede kwaliteit De schakelaar van de bougiedraad voor verkoop
TY heeft een reusachtig potentieel vermogen. De hoop het wordt beter.

—— Catherine van Rusland

De fabriek van Nice en vriendschappelijk team. De kwaliteit van het product van TY is goed. Gelieve te houden!

—— James van de V.S.

De kwaliteit is geen probleem. Hoop om meer soorten product te hebben.

—— Abel

Ik ben online Chatten Nu

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.
Hoofdgebouw LABORATORIUM HET TESTEN LABORATORIUM HET TESTEN monsters workshop Vulcanisatie Lopende band Spuitgieten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : TY
Aantal werknemers : 10~50
Jaarlijkse omzet : 2,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 90% - 100%

Automobiel Elektrisch de Productieco van Nanjingstianyi. Ltd

 

                                     

 

Gevestigd in 1999, is Nanjing Tianyi (TY) een gespecialiseerde fabrikant van automobiele delen zoals bobines, de reeksen van de ontstekingskabel, isolerende koker en weerstand voor bougie. Individueel gevestigd in Dongping-Industrieterrein van Lishui-Provincie in Nanjing, genieten enkel 10, 0.5 en 1 kilometers vanaf de Internationale Luchthaven van Nanjing Lukou, de Weg van Jiangsu Yanjiang en Ninghang-Weg, TY van geschikte toegang tot belangrijke vervoersnetwerken. 

 

Het bedrijf bezet ongeveer 17.350 vierkante metersgebied en bezit vele geavanceerde faciliteiten. In de fabriek, zijn de workshops voor rubberlaars en gedeeltelijke montage, weerstand, bobine, niet-ontworpen rol en het vormen gevestigd allen.

 

De rubberlaars en gedeeltelijke montageworkshop keurt rubberinjectie het vormen machine goed. Het dagelijkse productievermogen is meer dan 100 duizend geweest. Deze producten worden hoofdzakelijk toegepast in verscheidenheden van auto en motorfietsmotoren.

 

Met plastic injectie het vormen machine in de weerstandsworkshop, kan de dagelijkse capaciteit meer dan 80 duizend bereiken. Deze weerstanden worden hoofdzakelijk gebruikt in het automotoren en systeem van de boilerontsteking.

 

TY produceer autonoom alle componenten van bobine, waarborgmacht met lange levensuur, reusachtige en stabiele prestaties door strikt kwaliteitscontrole in elke werkprocedure. Tegenwoordig, hebben de jaarlijkse productiecapaciteit van bobine en ontstekingskabel 800 duizend 500 duizend respectievelijk reeksen overschreden. 

 

De niet-kaderrol wordt gebruikt voor speciaal type van relais, instrument en meter. Het is in militaire onderneming 10 jaar geweest. Nu is de jaarlijkse output bereikt 100 duizend. 

 

Tegenwoordig, vestigde de fabriek zijn eigen machinaal bewerkend centrum, dat alle vormen voor ons en onze klanten ontwikkelen en kan produceren. Niet alleen kan de productieperiode worden verkort, maar ook kan het bedrijf van hogere efficiency en meer economie genieten. 

 

In het testende centrum, heeft het bedrijf professioneel materiaal om rubberproducten zoals saldo het met hoog voltage van IC, hoge en lage temperatuur het verouderen testdoos, elektronische trek-test apparaten, het meetapparaat van de siliconehardheid, infrarood meetapparaat en zout mistmeetapparaat te testen. de kwaliteit van bobines, zijn er meetapparaten met hoog voltage, het materiaal van de stimulansontsteking en wetenschappelijke apparaten om rolweerstand, inductantie, aantal draaien, isolatie en kortsluiting te testen.

 

TY de uitvoerproducten aan Europa, Noord-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië en Taiwan. Het bedrijf heeft de ISO/TS16949-certificatie overgegaan. In de geest van eerlijkheid, heeft het bedrijf de gunst van klanten gewonnen. In de toekomst, zal het bedrijf blijven vorderen om meer verwezenlijkingen te bereiken.

 

 

Contactgegevens
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Vicky

Tel.: 13813093853

Fax: 86-025-56612198

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)